Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του 6χρονου Ράινερ ο οποίος εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης 24/5 από το σπίτι της γιαγιάς του στην Κηφισιά.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ένας άνδρας με κουκούλα και νοικιασμένο ένα λευκό βαν άρπαξε στον 6χρονο από το σπίτι της γιαγιάς του, ενώ η αστυνομία προσανατολίζεται στο σενάριο της γονικής αρπαγής.
Σημειώνεται πως ο 6χρονος ζει με την μητέρα του στην Ελλάδα η οποία είναι πανεπιστημιακός.

Στις δικαστικές αίθουσες για τον 6χρονο Ράινερ οι γονείς του

Ωστόσο όπως αποκαλύπτεται από νορβηγικό μέσο, το παρελθόν της διαμάχης των δύο πρώην συζύγων σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού είναι μεγάλο, καθώς ο πατέρας του Ράινερ κατηγορούσε τη μητέρα του πως τον απήγαγε από την Νορβηγία και τον έφερε στην Ελλάδα όπου μένει το τελευταίο χρόνο.
Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2021 ο πατέρας του 6χρονου Ρίκι Πέντερσεν είχε κατηγορήσει κι εκείνος την πρώην σύζυγο του για αρπαγή του παιδιού τους, την στιγμή μάλιστα που με απόφαση από τα νορβηγικά δικαστήρια του είχε παραχωρηθεί η επιμέλεια.
Σύμφωνα με την καταγγελία τουυ, η γυναίκα έφτασε στο σημείο να πλαστογραφήσει την υπογραφή του, προκειμένου να βγάλει διαβατήριο στο παιδί και να το φέρει στην Ελλάδα.
4592f72c82ee4e8be37278c0d2e705b4_XL.jpg

Amber Alert για 6χρονο αγοράκι που απήχθη σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη 24/5 το βράδυ από την κατοικία του στην Κηφισιά.
Πρόκειται για τον Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν ο οποίος αρπάχθηκε την Τρίτη περίπου στις 9 η ώρα τη νύχτα από άνδρα αγνώστων στοιχείων.
Όπως γνωστοποίησε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονομάκης, μιλώντας στο OPEN, ο άνδρας που τον άρπαξε, φορούσε κουκούλα και πήρε το παιδί από την κατοικία της μητέρας του στην Κηφισιά, ενώ αυτό ήταν με τη γιαγιά του.
Σύμφωνα με υλικό βίντεο από τα γειτνιάζοντα σπίτια καθώς το σπίτι του παιδιού δεν είχε κάμερες, φαίνεται ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν βανάκι για την αρπαγή.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο δράστης όπως καταγράφηκε είναι έως 45 ετών, με βάρος λίγο άνω του κανονικού και ύψος έως 1,80.
Ο πατέρας του παιδιού έχει νορβηγική υπηκοότητα και είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας.
Οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση και υπήρχε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα τους.
Ωστόσο οι αρχές εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ