Κατηγορηματικά αρνείται ο Θέμης Αδαμαντίδης την εμπλοκή του στο κύκλωμα κοκαΐνης ως πελάτης και μάλιστα, αυτή τη φορά ξεκαθάρισε ότι έχει κινήσει νομικές διαδικασίες μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια.
Ο λαϊκός τραγουδιστής μιλώντας γι’ αυτή την περιπέτεια, τόνισε:
«Είναι αλλόκοτα όλα αυτά και αδιακρισία μεγάλη.
Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου τον κ. Κούγια να κάνει αγωγές σε όσους έχουν χειριστεί το όνομά μου. Δεν έχω κανένα ένταλμα, ούτε έχω σχέση με αυτό το κύκλωμα».
Όσο για το πως σκοπεύει να κινηθεί πρόσθεσε:
«Θα γίνουν αγωγές αυτή τη φορά διότι τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί. Κάνουν το παν με οποιονδήποτε τρόπο για να οικονομήσουν.
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά. Ευτυχώς που έχει ‘φύγει’ η μανούλα μου από τη ζωή γιατί αν τα έβλεπε όλα αυτά θα ‘έφευγε’ από αυτή την αιτία».
Απάντηση είχε δώσει προ ημερών και ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε τονίζει ότι είναι ψευδής η είδηση που διακινείται καθώς και ότι ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.
Σύμφωνα, πάντα με τον κ. Κούγια στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κ. Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής.