Για να φτιάξει τα… νύχια της, φέρεται να υποστήριξε η κατηγορούμενη, δικαιολογώντας την απουσία από την εργασία της την ημέρα που έγινε η επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, ενώ είχε την περούκα στο σπίτι της γιατί είχε αποτύχει η… βαφή που έκανε στα μαλλιά της!

Αυτό φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα η 35χρονη γυναίκα, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στις 20 Μαΐου στη Καλλιθέα. Σύμφωνα, μάλιστα, με στοιχεία της δικογραφίας, η προμήθεια της καυστικής ουσίας που κατέστρεψε το 93% του προσώπου της Ιωάννας έγινε μέσω Διαδικτύου από την 35χρονη και της στοίχισε μόλις 4,5 ευρώ!

Για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της και κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστης της επίθεση, η κατηγορούμενη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες ίδιες καπαρντίνες καθώς και σακ βουαγιάζ είναι συνηθισμένα και κυκλοφορούν ευρέως ενώ το παντελόνι είχε χρόνια να το φορέσει.

Για το θύμα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι το γνώριζε μέσω μιας ξαδέρφης της.
Αρνήθηκε ωστόσο ότι τη ζήλευε για κάποιον άνδρα.

Ερωτηθείσα για τον επιχειρηματία που κατά την αστυνομία ήταν και ο λόγος που η 35χρονη είχε εμμονή με την Ιωάννα, η κατηγορούμενη φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του, χωρίς όμως να πει ότι φοβόταν πως η άλλη γυναίκα είχε μπει ανάμεσά τους.

Η στάση της απέναντι στον Εισαγγελέα

Με μία ξερή απάντηση «ναι ξέρω τι έχει πάθει η 34χρονη» έκλεισε χωρίς πολλά πολλά την ολιγόλεπτη παραμονή της στο εισαγγελικό γραφείο αργά χθες το απόγευμα όπου την προσήγαγαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αθηνών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ