Διαψεύδει το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ δημοσίευμα εφημερίδας η οποία την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε ότι γιος πολιτικού ενεπλάκη σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, καμία υπηρεσία της Αστυνομίας δεν επιλήφθηκε ή ενημερώθηκε σχετικά με τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο οποίο να εμπλέκεται συγγενής πολιτικού προσώπου.
Σημειώνεται ότι για το ίδιο θέμα είχε εκδοθεί και άλλη ανακοίνωση της Τροχαίας Αττικής, την περασμένη Παρασκευή 10-2-2023, η οποία ανέφερε ότι “από την τοπικά αρμόδια Υπηρεσία Τροχαίας, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί η ύπαρξη ανάλογου περιστατικού, ούτε έχει καταγγελθεί σχετικό συμβάν”.
Ωστόσο ακολούθησε έρευνα και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ επανήλθε σήμερα με νέα ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: “Σε συνέχεια της από 10-02-2023 Ανακοίνωσης Γ.Ε.Δ. Αττικής, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, όπως προκύπτει από τη διενεργούμενη έρευνα, καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν επιλήφθηκε ή ενημερώθηκε σχετικά με τροχαίο ατύχημα, την περασμένη εβδομάδα στη Λ. Βουλιαγμένης, στο οποίο να εμπλέκεται συγγενής πολιτικού προσώπου”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ