Ανακοίνωση ΔΣΑ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι από την Πέμπτη 21.12.2023 αρχίζει η διανομή του Ημερολογίου του ΔΣΑ έτους 2024-2025.

Η διανομή θα γίνεται στον 1ο όροφο (γραφείο Επιμελητών) με την επίδειξη της δικηγορικής ταυτότητας, την Πέμπτη (21.12.2023) από ώρα 13:00’ έως 15:30’ και από την Παρασκευή (22.12.2023) καθημερινά από ώρα 08.30΄ έως 16.00΄.

Σημειώνεται ότι για δεύτερη συνεχόμενη φορά τα τελευταία χρόνια η διανομή του Ημερολογίου του ΔΣΑ θα ξεκινήσει πριν την είσοδο του Νέου Έτους (2024).

Για το λόγο αυτό, ευχαριστίες οφείλονται στον Σύμβουλο Ταμία, Κωνσταντίνο Καρέτσο και στις Υπηρεσίες του Συλλόγου, που είχαν την ευθύνη της έγκαιρης προκήρυξης της διαγωνιστικής διαδικασίας και της ακριβόχρονης εκτέλεσης της σχετικής σύμβασης.

Θα μοιραστούν αρχικά 2000 ημερολόγια, ενώ θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για τη δεύτερη παρτίδα και το χρόνο διανομής της.

Tο φετινό ημερολόγιο φιλοξενεί στο εξώφυλλο και στο οπισθόφυλλο έργα ζωγραφικής δύο Αθηναίων δικηγόρων και δη του κ. Γεώργιου Βιδάλη στο εξώφυλλο και της κας Ιωάννας Λαχανά στο οπισθόφυλλο, τους οποίους ευχαριστούμε θερμότατα για την ευγενική προσφορά τους.

Τα έργα τους επελέγησαν μεταξύ πολλών άλλων από την Επιτροπή Συμβούλων του ΔΣΑ (Ι. Αβαρκιώτη, Α. Ζουρνατζή, Χ. Μαρινάκη, και Χ. Τσαγκλή).

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους συναδέλφους που απέστειλαν τα έργα τους προς δημοσίευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ