Τρία ακόμα ζευγάρια ταυτοποιήθηκαν από τις κάρτες μνήμης που περιείχαν οι κρυφές κάμερες που κατασχέθηκαν στο ενοικιαζόμενα δωμάτια του καταλύματος στην Άφυτο στη Χαλκιδική.
Από τις έρευνες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, που έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση εντοπίστηκαν τρία ακόμα ζευγάρια που απεικονίζονται στις κάμερες.
Οι αρχές έχουν κατασχέσει πάνω από τέσσερις κάμερες και ο έλεγχος ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, γεγονός που δεν αποκλείει να εντοπιστούν και άλλα ζευγάρια που παρακολουθούνταν μέσω των καμερών.
Τα άτομα αυτά αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν. Λόγω του χαμηλού φωτισμού που υπήρχε την ώρα της καταγραφής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν οι κάμερες ήταν από το ίδιο δωμάτιο.
Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο σφραγίστηκε και ο ιδιοκτήτης ξήλωσε όλες τις επιγραφές για να μην στοχοποιηθεί από τα κανάλια.
Για την υπόθεση μίλησε στο Mega ο κοινοτικός σύμβουλος της περιοχής, Θωμάς Ζησόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως στο βίντεο της συγκεκριμένης κάμερας έχουν καταγραφεί συνολικά 10 ζευγάρια που διέμειναν στο δωμάτιο.
Μάλιστα, κρυφές κάμερες βρέθηκαν σε όλα τα δωμάτια, ωστόσο ο ιδιοκτήτης τα ξήλωσε και τα έκρυψε σε αποθηκευτικό χώρο. Ο κ. Ζησόπουλος είπε πως αυτή τη στιγμή ερευνάται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εάν και οι υπόλοιπες κάμερες κατέγραφαν τους ενοίκους.
“Πρόκειται για έναν πρόσχαρο και ευγενικό άνθρωπο. Έναν πολύ καλό επαγγελματία 33 χρόνων.
Κανένας δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πως αυτό το παιδί θα είχε στήσει αυτόν τον ηλεκτρονικό μηχανισμό”, δήλωσε ο κ. Ζησόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ