Μια απίστευτη υπόθεση εξιχνίασε η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας με αστυνομικό ο οποίος «νοίκιαζε» τον ασύρματό του έναντι 2.000 ευρώ σε δύο άτομα που εμπλέκονται σε κλοπές.
Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ασυρμάτων και δωροδοκία υπαλλήλου, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται αστυνομικός και ιδιώτης για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου, της παράβασης καθήκοντος και της κλοπής.
Η έρευνα ξεκίνησε ύστερα από καταγγελίες στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας ότι άγνωστα άτομα είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποιούσαν υπηρεσιακό ασύρματο.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αστυνομικός είχε παραδώσει, για το ποσό των 2.000 ευρώ, υπηρεσιακό ασύρματο στα δύο άτομα, προκειμένου να τον χρησιμοποιούν στις παράνομες δραστηριότητές τους.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Πέμπτης (3/6) βρέθηκε ο ασύρματος σε όχημα που χρησιμοποιούσαν τα συλληφθέντα άτομα. Σημειώνεται ότι γενετικό υλικό των δύο συλληφθέντων ταυτοποιήθηκε σε τέσσερις υποθέσεις κλοπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ