Της Ελένης Τσιάβου

(upd) Στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε απολογούμενος αυτή τη φορά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς με την κατηγορία της ψευδούς καταμήνυσης.
Συγκεκριμένα, πρώην υπάλληλος την οποία είχε πρώτος μηνύσει για υπεξαίρεση χρημάτων ύψους 130.000 ευρώ αλλά εκείνη αθωώθηκε σε πρώτο βαθμό, τον μήνυσε ως απάντηση προς τον κ. Γαβαλά κατηγορώντας τον για ψευδείς ισχυρισμούς.
Ο επιχειρηματίας παρέστη κανονικά ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου για να καταθέσει ενώ έγκυρες πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν πως τελικά αθωώθηκε.

Η μήνυση για τα 130.000 ευρώ 

Ο σχεδιαστής βρέθηκε ξανά τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους στις δικαστικές αίθουσες για την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, κατηγορώντας την πρώην συνεργάτιδα του ότι χρησιμοποίησε το παραπάνω ποσό για τη δημιουργία πισίνας.
Η δίκη ωστόσο αναβλήθηκε και ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε: «Δεν φταίω εγώ. Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος υγείας ατόμου από την έδρα.
Όταν έγινε η εκκαθάριση της εταιρίας, βρέθηκαν κάποιες ατασθαλίες από τους ορκωτούς.
Αυτοί οι ορκωτοί προκειμένου μία εταιρία να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα είπαν ότι πρέπει να μηνυθούν κάποια άτομα γι’ αυτά τα οποία το ραπόρτο δείχνει.
Έπρεπε λοιπόν για να σωθώ να κάνω μία μήνυση στους ανθρώπους που θεωρούσα αμφιβόλου αξιοπιστίας για να μπορούν να έχουν διαχειριστεί αυτά τα χρήματα της εταιρίας.
Οπότε στην αναβολή θα το δούμε τι τελικά θα προκύψει και πόσο θα δικαιωθώ γι’ αυτό που όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι έχω απόλυτο δίκιο» τόνισε ο γνωστός σχεδιαστής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ