Το Δ.Σ. του Δ.Σ.Α. κατά την έκτακτη συνεδρίασή του στις 9.12.2023 αποφάσισε κατά πλειοψηφία την επικύρωση της από 8.12.2023 απόφασης της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας για τις στοχευμένες αποχές όπως έχουν αναγραφεί στην ανωτέρω απόφαση της Ολομέλειας και με το πλαίσιο αδειών που αποφάσισε η Ολομέλεια (βλ. σχετικά εδώ : http://bit.ly/3uPCaiC ).

Συγκεκριμένα :

Την απόφαση της Ολομέλειας της 8.12.2023 επικύρωσαν:

ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Βερβεσός, ο Αντιπρόεδρος κ. Αλέξανδρος Μαντζούτσος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Κακλαμάνης, ο Ταμίας κ. Κωνσταντίνος Καρέτσος, και οι Σύμβουλοι κ.κ. Ιωάννης Αβαρκιώτης, Ευάγγελος Αυγουλάς, Ευστάθιος Αναλυτής, Μαρινέττα Γούναρη-Χατζησαράντου, Άννα Ζουρνατζή, Μιχαήλ Καλαντζόπουλος, Δημήτριος Λυρίτσης, Θεόδωρος Μαντάς, Χρυσούλα Μαρινάκη, Χριστίνα Τσαγκλή.

Επτά (7) Σύμβουλοι και συγκεκριμένα οι Δημήτριος Αναστασόπουλος, Φώτιος Γιαννούλας, Σωτήριος Διαμαντόπουλος, Θωμάς Καμενόπουλος, Ιωάννης Κάπος, Στυλιανός Λεριός, Ζώης Σταυρόπουλος, τάχθηκαν υπέρ της αποχής μόνο από τις δίκες του Δημοσίου μέχρι την 22/12/2023, κατά τα ειδικότερα αναφερόμενα στην αιτιολόγηση ψήφου που κατέθεσαν (επισυνάπτεται).

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ υπέβαλε ο Σύμβουλος Αντώνιος Αντανασιώτης, την οποία υπερψήφισαν και οι Σύμβουλοι Αγγελική Σεραφείμ και Θεόδωρος Συμεωνίδης (επισυνάπτεται)

ΠΑΡΩΝ ψήφισε ο Αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Κουτσόλαμπρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ