and"/>

Σεξουαλική κακοποίηση διαπίστωσε ο ιατροδικαστής ότι υπέστη το βρέφος από του Ζωγράφου, που μετέφερε νεκρό η μητέρα του στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Alpha «Εκτός Γραμμής», ο κύριος Μπουζιάνης ναι μεν ανέφερε ότι το μωρό υπέστη σεξουαλική κακοποίηση, όμως αποκλείει ότι αυτή έγινε από ανδρικό μόριο!

Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή αναφέρθηκε ότι και άλλοι ιατροδικαστές κατέθεσαν ότι τα σημάδια που φέρει το βρέφος είναι συμβατά με τη φαρμακευτική αγωγή υποθέτου που λάμβανε, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε. Αφήνεται δηλαδή ανοιχτό το ενδεχόμενο τα φάρμακα για τους επιληπτικούς σπασμούς να προκαλούν σημάδια που να παραπέμπουν σε κακοποίηση παρά φύση.

Το μόνο που είναι βέβαιο, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αρμόδιος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, με βάση την προφορική ενημέρωση από τον ιατροδικαστή, είναι ότι δεν προκύπτει κάκωση από ανδρικό μόριο, αλλά από αμβλύ όργανο, κάτι που απομακρύνει την εκδοχή του βιασμού, και ενισχύει αυτήν της κακοποίησης από άλλη αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάθεση στην Ασφάλεια έχει δώσει και ο θεράπων ιατρός του βρέφους, ο οποίος αναφέρει ότι έπασχε από μικροκεφαλία, και του χορηγείτο κάποιο σκεύασμα με υποκλυσμό. Λόγω της συχνότητας των επιληπτικών κρίσεων το τελευταίο διάστημα υπήρχε και αυξημένη χορήγηση του σκευάσματος, με ειδική συσκευή.

Σε σχετική ερώτηση που του έκαναν οι αστυνομικοί, ο θεράπων ιατρός ανέφερε ότι είναι πιθανό, εφόσον η χορήγηση του σκευάσματος είναι συχνή και δεν γίνεται με σωστό τρόπο, (από τους γονείς στην προκειμένη περίπτωση), να προκληθούν κακώσεις.

Αυτά ισχυρίζονται και οι γονείς του μωρού.

Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχουν και στην ΕΛΑΣ, η οποία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία και να προχωρά την προανάκριση πολύ προσεκτικά, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό και λεπτό θέμα. Σημειώνεται ότι εξετάστηκαν προληπτικά και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα οποία δεν έχουν κακοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο.

Να σημειωθεί ότι οι γονείς του νεκρού βρέφους παραμένουν με τη θέλησή τους στο αστυνομικό τμήμα, αφού δεν τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και προς το παρόν δεν είναι κατηγορούμενοι για κάποια αξιόποινη πράξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ