Υπεγράφη η σύμβαση ύψους 1.252.800 ευρώ για την πλήρη ανακαίνιση του ιστορικού διατηρητέου μνημείου του Δικαστικού Μεγάρου της Τρίπολης. Την ανακαίνιση αναλαμβάνει η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.».

Η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» σεβόμενη την ιστορικότητα του πιο εμβληματικού νεοκλασικού κτιρίου της πόλης, που ανεγέρθη πριν από έναν αιώνα και έχει χαρακτηρισθεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο, αναλαμβάνει να το ανακαινίσει πλήρως, καθιστώντας το σύγχρονο και λειτουργικό, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνίας.

Στις εργασίες αποκατάστασης περιλαμβάνονται η επισκευή του κελύφους του κτιρίου χωρίς την αλλοίωση των μορφολογικών του στοιχείων, ο εκσυγχρονισμός των συστημάτων θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού, οι παρεμβάσεις εξασφάλισης πλήρους πρόσβασης των ατόμων ΑΜΕΑ στο κτίριο και η τοποθέτηση φωτισμού ανάδειξης του κτιρίου.

Η υπογραφή της σύμβασης για την ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης @ ΚΤΥΠ
Η υπογραφή της σύμβασης για την ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου Τρίπολης @ ΚΤΥΠ
«Το σημαντικό αυτό για την Τρίπολη έργο καθίσταται εφικτό λόγω της ισχυρής βούλησης του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και της συνεχούς και αποτελεσματικής προσπάθειας της “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” και των εργαζομένων της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», Τίμος Κατσίπος δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή και τους μηχανικούς της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» χάρη στους οποίους γίνεται πραγματικότητα ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο τόσο για το χώρο της Δικαιοσύνης όσο και για τον τόπο μου, την Τρίπολη. Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, η «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» παραδίδει στην Τρίπολη το εμβληματικότερό της κτίριο πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο αισθητικά και λειτουργικά.»

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», Θανάσης Γ. Γιάνναρης ανέφερε: «Σήμερα έχουμε τη χαρά να υπογράφουμε τη σύμβαση για την πλήρη ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου της ιστορικής Τρίπολης, τη γενέτειρα του Προέδρου της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», καλού μου φίλου και εξαίρετου μηχανικού Τίμου Κατσίπου. Ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο ομορφαίνει και άλλο, εκσυγχρονίζεται και καθίσταται πιο λειτουργικό.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ