“Σεισμό” θα προκαλέσει η τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, που αναμένεται να δημοσιευτεί στο τέλος του μήνα.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

«Ανησυχούσα μη τους μπλέξω»

«Αισθάνομαι ενοχές βαριές, διότι δίστασα όλα αυτά να τα αποκαλύψω στη γυναίκα μου. Ανησυχούσα μη τυχόν τους μπλέξω. Αλλά έκανα λάθος. Ήμασταν όλοι υπό στενή παρακολούθηση… Και πραγματικά, επειδή δεν μπορούσα να αρνηθώ, γιατί φοβόμουν για την ασφάλεια της οικογένειάς μου ύστερα από όσα είχαν συμβεί. Γι’ ατό διεκδικούσα ως την ανταπόκριση των υπηρεσιών μου την ασφάλεια και την προστασία της οικογένειάς μου», ακούγεται να λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Τσοχατζόπουλος: “Κατονομάζονται ή “φωτογραφίζονται” πρόσωπα και πράγματα”, λέει ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής
Ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής ανέφερε πως οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι η τρίτη διαθήκη θα είναι συνταρακτική, γιατί κατονομάζονται η «φωτογραφίζονται» πρόσωπα και πράγματα.

«Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έλεγε ότι φορτώθηκε ευθύνες που δεν είχε, του πολιτικού, κοινωνικού και επαγγελματικού βίου της χώρας. Η τρίτη διαθήκη συνοδεύεται από ένα μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό, έχουμε επιστολές με πρόσωπα, ημερομηνίες και αριθμούς».

«Καταγγέλλονται μέσα από την τρίτη διαθήκη αρκετά αδικήματα, τόσο οικονομικά όσο και ποινικά», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και υπογράμμισε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ζητήσει να ανοίξουν συγκεκριμένες θυρίδες, γιατί τα χρήματα είναι εκατοντάδες εκατομμύρια που δεν έχουν βρεθεί.

«Η κυρία Tσοχατζοπούλου έχει δηλώσει πως θα εκχωρήσει τις πληροφορίες και τους αριθμούς των θυρίδων. Ο Άκης πάντα υποστήριζε πως δεχόταν απειλές και εκβιασμούς με κίνδυνο της συζύγου και του παιδιού του».

Από την άλλη, η δικηγόρος Ελένη Τσούτσια δήλωσε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος λάτρευε τον γιο του, τον οποίο έχει ορίσει αποκλειστικό κληρονόμο του και πρόεδρο του ιδρύματος.

«Ο γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου είναι 16 ετών, έχει αδυναμία στην μητέρα του και θέλει να αποκαταστήσει το όνομα του πάτερα του. Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου θεωρεί πως οι εξελίξεις μετά το άνοιγμα της τρίτης διαθήκης θα είναι συγκλονιστικές», δήλωσε.