Η συγκλονιστική υπόθεση της δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού, που είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα της Καλλιθέας, αναβιώνει στο Μεικτό Εφετείο της Αθήνας. Στο σκαμνί βρίσκεται και πάλι η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, πρώην σύζυγος του άτυχου άνδρα, μαζί με τη φερόμενη ως συνεργό της.

Παρά το «ποτάμι» δακρύων που είχε χύσει ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, δηλώνοντας αθώα, η 52χρονη αποκαλούμενη «γυναίκα αράχνη» είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη. Με σκυμμένο κεφάλι εμφανίστηκε και πάλι στο Εφετείο, για την εκδίκαση της υπόθεσης, σε δεύτερο βαθμό, η οποία διεκόπη για την ερχόμενη Τρίτη.

Μετά την απαγγελία κατηγορίας από τον εισαγγελέα, με φωνή που μόλις ακουγόταν είπε, σύμφωνα με το Star: «Φταίω… Δεν έγινε έτσι ακριβώς, αλλά όταν απολογηθώ θα πω τι ακριβώς συνέβη».

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος της, η κατηγορούμενη δηλώνει μετανιωμένη. Θα ισχυριστεί πως λόγω διαφορών που είχε με τον πρώην σύζυγό της, προσέφυγε σε κάποιους , προκειμένου απλά να τον εκφοβίσουν, με την κατάσταση όμως να ξεφεύγει από τον έλεγχο. Χαρακτηριστικό είναι πως αυτή τη φορά, πρόκειται να παραδεχτεί την παρουσία της στο διαμέρισμα της Καλλιθέας , όπου έγινε το στυγερό έγκλημα. Πρωτόδικα είχε επιμείνει… πως δεν βρισκόταν καν εκεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ