Σε έναν μεσήλικα άντρα ηλικίας 40-50 ετών κι όχι  στον  άτυχο  οπτομέτρη Μάριο Παπαγεωργίου  που  δολοφονήθηκε το 2012 σε ηλικία 26 χρονών,   φαίνεται να ανήκει πιθανόν το κρανίο που βρέθηκε –ύστερα από  έρευνα της εκπομπής του «Φως στο Τουνελ» – στην περιοχή της Μαγούλας προ μερικών ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, αυτό προκύπτει από την μέχρι τώρα έρευνα των ειδικών ανθρωπολόγων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι οι οπές στο κρανίο δεν προέρχονται από σφαίρα, αλλά από χειρουργική επέμβαση ενώ το κρανίο αφορά άντρα ηλικίας 40-50 χρόνων και όχι 26.
Την τελική απάντηση για το αν το κρανίο ανήκει στον Μάριο θα δώσουν  τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω εξέτασης DNA. Στην περίπτωση  που δεν υπάρξει ταυτοποίηση θα εισαχθεί στην Εθνική Βάση Αγνοουμένων για πιθανή διασταύρωση με άλλες περιπτώσεις εξαφανισμένων.
Στα Δερβενοχώρια πραγματοποιήθηκε ακόμη μία έρευνα από κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής μετά από υπόδειξη μάρτυρα.
Στο μεταξύ, αναμένεται μέσα στο Μάρτιο να έρθουν στο φως πληροφορίες από τον άνθρωπο που οργάνωσε και εκτέλεσε το σχέδιο απαγωγής και δολοφονίας του νεαρού. Ήδη έχει βρεθεί ενώπιον του ανακριτή και σύντομα αναμένεται να περάσουν την ίδια πόρτα και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και οι δυο γιοι του, ένας νυν και ένας πρώην αστυνομικός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ