Διορίστηκε και τυπικά από το δικαστήριο, συνήγορος υπεράσπισης, της 35χρονης κατηγορούμενης στην υπόθεση της Πάτρας, ο Αλέξης Κούγιας και η δίκη διακόπηκε για αύριο, λόγω κωλύματος των συνηγόρων να παρευρίσκονται στη δίκη.

Η πρόεδρος της έδρας ενημέρωσε την κατηγορούμενη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών ότι εφόσον αύριο είναι παρόντες στο δικαστήριο οι δυο μάρτυρες ειδικών γνώσεων που έχουν προταθεί ως μάρτυρες υπεράσπισης, θα εξεταστούν, διαφορετικά θα αρχίσει η απολογία της.

Νωρίτερα και με την έναρξη της διαδικασίας, η 35χρονη κατηγορούμενη παιδοκτόνος από την Πάτρα ζήτησε την παύση του διορισμού των 2 εκ των 3 δικηγόρων που της όρισε το δικαστήριο, μετά την επεισοδιακή αποχώρηση Κούγια στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Και συμπλήρωσε ότι η ίδια ζήτησε από τον μέχρι πρότινος συνήγορός της να επιστρέψει στην υπόθεση:

«Σε αυτό το σημείο θέλω να σας ενημερώσω ότι επιθυμώ να παύσω τις 2 από τις 3 συνηγόρους γιατί θα επανέλθει ο κ. Κούγια με τη συνεργάτιδα του. Δεν έχουν έρθει σε καμία επικοινωνία με εμένα, δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας. Επικοινώνησε η αδελφή μου με τον κ. Κούγια και ρωτήσαμε αν θα επέστρεφε στην υπόθεση και είπε ναι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ