“Όλοι έχουμε σοκαριστεί από την είδηση, εκτιμώ ότι είναι μια υπόθεση που από τη στιγμή που βρίσκεται στην διαδικασία της δικαστικής διερεύνησης πρέπει να αναμένει να δει κανείς και τα αποτελέσματα” τόνισε στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας για την υπόθεση Καϊλή.

Πρόσθεσε ότι η αλήθεια είναι ότι μέσα από την έρευνα που φέρεται να έχουν κάνει οι βελγικές αρχές έχουν φτάσει σε ένα σημείο να έχουν οδηγηθεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Ο κύριος Τσιάρας ξεκαθάρισε πως “ό,τι και να ζητηθεί από την πλευρά των βελγικών αρχών, είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα θα προστρέξει σε οποιαδήποτε εκδοχή δικαστικής συνεργασίας προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση”.

Ήδη υπάρχει μια πρωτοβουλία από την αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που δείχνει ότι ενδεχομένως προληπτικά λαμβάνονται μέτρα προκείμενου να μην υπάρξει κανένα κενό, επισήμανε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ερωτηθείς αν η Ελλάδα θα ζητήσει την έκδοση της κυρίας Καϊλή, ο Κώστας Τσιάρας διευκρίνισε ότι “αυτά θα τα δούμε με βάση το τι τελικά θα απαγγελθεί ως κατηγορία”.

Απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ και στις αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας ο κύριος Τσιάρας σχολίασε πως “είναι κρίμα πραγματικά δεν μπορώ να βρω τη λογική σύνδεση και τον πραγματικό λόγο που ο κύριος Ανδρουλάκης επέλεξε να δικαιολογηθεί με αυτό τον τρόπο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ