Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας, κάτοχος του 25% των μετοχών του «Kontra Channel» απεβίωσε αιφνιδίως στις αρχές του μήνα, με την ταφή του να εξελίσσεται σε θρίλερ.
Πρόσωπα του οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία, ενώ οι εισαγγελικές αρχές διέταξαν να μην γίνει χθες Τρίτη (08.05.2023) η προγραμματισμένη ταφή του.
Ο εκλιπών ήταν ιδρυτής του κόμματος «Οικολόγοι Ελλάδας» το οποίο συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές το 2019. Από το 2015, ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας συμμετείχε στον συνασπισμό κομμάτων «Κίνημα Ελληνικής Λαϊκής Δημοκρατικής Απελευθέρωσης (ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.)».
Στο παρελθόν είχε ιδρύσει το κανάλι «ΤηλεΦΩΣ» ενώ στην πορεία έγινε μέτοχος, κατέχοντας το 25% των μετοχών, του τηλεοπτικού σταθμού Kontra Channel. Εκεί, τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε εκπομπές οικολογικού χαρακτήρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και με όσα αναφέρθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha το πρωί της Τρίτης (9/5), μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, είναι σε εξέλιξη ένα θρίλερ που αφορά στην ταφή του. Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, ένα συγγενικό πρόσωπο του εκλιπόντος ήταν αυτό που πήγε και παρέλαβε τη σορό με ασθενοφόρο και πέντε ώρες μετά ενημέρωσε για τον θάνατό του.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέλιος Σούρλας, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ούτε για τα αίτια θανάτου, ούτε και για το πού και αν έγινε τελικά η κηδεία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Εξήγησε, μάλιστα, πως πρόσωπα από τον στενό φιλικό κύκλο του εκλιπόντος έχουν προχωρήσει σε μηνυτήριες αναφορές έτσι ώστε να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου. Για τον λόγο αυτό, φέρεται να έχε αναβληθεί η ταφή με εντολή εισαγγελέα έτσι ώστε να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ