Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης του 41χρονου Μπάμπη μετά από τροχαίο, από το οποίο είχε βγει ζωντανός από το αυτοκίνητό του αλλά έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.
Ο 41χρονος άνδρας αγνοείται εδώ και οκτώ μήνες, μετά το τροχαίο που είχε στη Χαλκιδική.
Ειδικότερα, στις 2 Οκτωβρίου του 2022 ο 41χρονος επέστρεφε από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου είχε πάει να επισκεφθεί έναν φίλο του. Στο Πολύχρονο Χαλκιδικής, είχε ένα σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, το όχημά του ντεραπάρισε αλλά ο 41χρονος κατάφερε να βγει ζωντανός.
Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να βγαίνει από την άμορφη μάζα σιδερικών που είχε μετατραπεί το όχημά του, αλλά έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.
Στο αυτοκίνητό του υπήρχαν το κινητό του, τα χρήματα και όλα τα προσωπικά του αντικείμενα.

Αγνοείται οκτώ μήνες

“Έτυχε που περνούσε ένα μέλος μας από πίσω και σταμάτησε για τις πρώτες βοήθειες. Είδαμε όλη τη φάση αυτή, πράγματι ένα αυτοκίνητο είχε ντεραπάρει και το παλικάρι είχε βγει από μέσα ζωντανό. Πήγαμε να τον βοηθήσουμε, μας είπε πως ήταν καλά και μας είπε να κοιτάξουμε και τους υπόλοιπους.
Εμείς πήγαμε στο αυτοκίνητο για να δούμε αν υπάρχει άλλος, δεν υπήρχε όμως κανείς. Προφανώς το παιδί ήταν ζαλισμένο.
Στην επιστροφή μας, τον χάσαμε και ξεκίνησε το μυστήριο με την υπόθεση του Μπάμπη. Όλο αυτό το διάστημα ακούγονταν πολλά ότι μπορεί να έχει πάει στο Άγιο Όρος, γι’ αυτό πέρασε και το διάστημα των 8 μηνών. Αφότου η οικογένεια είδε ότι δεν υπάρχει κανένα νέο, απευθύνθηκε στο γραφείο του ιδιωτικού ερευνητή, Γιώργου Τσούκαλη, ο οποίος έχει ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου” είπε ο Χρήστος Ράμμος, Πρόεδρος Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης ΟΦΚΑΘ.

77878c2200a44f268dfaaff290c83f4a.jpg