Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τη 16χρονη κόρη δισεκατομμυριούχου Mint Butterfield τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Κυριακή.
Η αγνοούμενη Mint Butterfield είχε απειλήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, όπως αποκάλυψαν οι αστυνομικοί που αναζητούν τα ίχνη της κόρης του γνωστού δισεκατομμυριούχου.
Νωρίτερα, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι η έρευνα για την έφηβη συνεχίζεται στην περιοχή Bay, επισημαίνοντας πως πιστεύουν ότι εγκατέλειψε οικειοθελώς το σπίτι της στο Σαν Φρανσίσκο.
«Προς το παρόν δεν έχουμε πληροφορίες που να πιστεύουμε ότι η Mint Butterfield απήχθη. Το γραφείο του σερίφη εξετάζει την υπόθεση της 16χρονη που πιστεύεται ότι βρίσκεται σε κίνδυνο μετά τις αναφορές της να βάλει τέλος στη ζωή της» σημειώνεται σε ανακοίνωση των αρχών.
Η τελευταία φορά που είδαν τη 16χρονη ήταν στο ιδιωτικό οικοτροφείο στην κοιλάδα της Napa.
Ο πατέρας της έφηβης Mint Butterfield είναι ο συνιδρυτής του Slack, Stuart Butterfield, και μητέρα της η ιδρύτρια του Flickr, Caterina Fake.

Η τελευταία φορά που την είδαν ζωντανή

«Η μητέρα της Mint, Caterina Fake, δήλωσε την εξαφάνισή της. Είδε τελευταία φορά την κόρη της στις 22:00 περίπου στις 21 Απριλίου στο σπίτι τους στην περιοχή Bolinas», ανέφερε εκπρόσωπος των αρχών.
«Το επόμενο πρωινό, η Caterina Fake συνειδητοποίησε πως η Mint δεν ήταν στο σπίτι και ανακάλυψε ένα σημείωμα που υποδήλωνε πως η 16χρονη είχε φύγει κατά τη διάρκεια της νύχτας ή νωρίς το πρωί. Δεν είναι σαφές πώς έφυγε από την περιοχή, καθώς δεν είχε πρόσβαση σε όχημα ή τηλέφωνο».
«Η Caterina Fake και η Mint μοιράζονταν επίσης ένα σπίτι στο Σαν Φρανσίσκο και πιστεύεται, σύμφωνα με τις δηλώσεις της μητέρας της, πως μπορεί να έφυγε για την περιοχή Tenderloin του Σαν Φρανσίσκο».
Υπάρχουν αναφορές πως η 16χρονη είχε πρόβλημα με την κατάχρηση ουσιών και φημολογήθηκε πως κρυβόταν στη διαβόητη γειτονιά Tenderloin του Σαν Φρανσίσκο.
Σε μια ανάρτηση στο facebook, ένας οικογενειακός φίλος είπε ότι η έφηβη εντοπίστηκε στο Larksupr Landing, μια παράκτια κοινότητα που βρίσκεται βόρεια του Σαν Φρανσίσκο στις 23 Απριλίου.