Το πόρισμα για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας βγήκε στις 7 Νοεμβρίου και έδειξε πως η άτυχη κοπέλα πέθανε από ηλεκτροπληξία.
Όπως «έδειξε» το πόρισμα είχε καεί το καλώδιο της γείωσης στη σύνδεση του θερμοσίφωνα με τον ηλεκτρικό πίνακα.
Επίσης στη δήλωση της εγκατάστασης εμφανιζόταν ότι ο ηλεκτρικός πίνακας είχε διακόπτη ασφαλείας (ρελέ), παρ‘ ότι δεν υπήρχε.
Τρίτον, στη δήλωση ηλεκτρικής εγκατάστασης αναφερόταν στα δεδομένα άλλου διαμερίσματος.
Σύμφωνα πάντα με το πόρισμα από καθαρή τύχη δεν έπαθε ηλεκτροπληξία και ο σύντροφος της 24χρονης κοπέλας καθώς εάν δεν φορούσε παπούτσια όταν πήγε να τη σώσει θα είχε πεθάνει και εκείνος.

Το χρονικό του θανάτου της 24χρονης

Η άτυχη 24χρονη είχε εντοπιστεί από τον 54χρονο σύντροφό της με τον οποίο συζούσε.
Ο σύντροφός της είχε βγει για λίγη ώρα από το διαμέρισμα προκειμένου να κάνει κάποια ψώνια.
Όταν επέστρεψε βρήκε την σύντροφό του αναίσθητη και κάλεσε το ΕΚΑΒ ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν, δεν κατέστη δυνατό.
Από την αρχή ο 54χρονος σύντροφος της άτυχης κοπέλας στην κατάθεσή του είχε κάνει λόγο για σενάριο ηλεκτροπληξίας το οποίο επιβεβαιώθηκε και μετά την ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατός της είχε αποδόθηκε σε ηλεκτροπληξία, ενώ η εισαγγελική παραγγελία αναζητούσε τυχόν ποινικές ευθύνες.
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης είχε δώσει εντολή προς την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει έρευνα από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Ως προς τα διερευνώμενα αδικήματα, περιέχεται η θανατηφόρα έκθεση καθώς και οποιαδήποτε άλλη πράξη (κατά ζωής) προκύψει από την έρευνα.
Στην έγγραφη παραγγελία προς την Ασφάλεια είχε ζητηθεί να προσκομιστούν και οι εκθέσεις πραγματογνωμοσύνης και αυτοψίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ