Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή των Πεύκων, καθώς κυριολεκτικά… άνοιξε η γη στο προαύλιο. Το έδαφος υπέστη καθίζηση και παραλίγο να τραυματιστεί ένας μαθητής.
Σύμφωνα με το GRTimes, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων είχε ενημερώσει έναν μήνα πριν, για προβλήματα καθίζησης στο έδαφος του προαυλίου και την επιθεώρηση από τη σχολική επιτροπή του Δήμου Νεάπολης – Συκεών.
Μάλιστα είχε προτείνει να μπει εκ νέου μπετόν καθώς το κάλυμμα φρεατίου δεν στεκόταν πια στη θέση του και ήταν επικίνδυνο για τους μαθητές.

Παραλίγο τραυματισμός μαθητή

Σήμερα, ένα μήνα μετά, άνοιξε το έδαφος κοντά στις βρύσες του σχολείου, οι οποίες πήραν κλίση και παραλίγο να υπάρξει και τραυματισμός μαθητή.
“Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει τέτοιο συμβάν σε σχολείο που υποτίθεται ότι είναι καινούργιο σχετικά, και ειδικά όταν θα μπορούσε να αποφευχθεί με την έγκαιρη ενασχόληση του Δήμου κατόπιν της ενημερώσεώς μας ένα μήνα πριν, και είναι πραγματικά θέμα τύχης που δεν υπήρξε τραυματισμός σε μία αυλή που συναυλίζονται δύο Δημοτικά Σχολεία, και μάλιστα με την καθίζηση να συμβαίνει εν ώρα σχολείου!”, γράφει σε επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.
Όπως επίσης ενημερώνουν υπάρχει σοβαρή βλάβη στο αλεξικέραυνο του σχολείου, αφού έχει σπάσει το σύρμα που οδηγεί στο αλεξικέραυνο με αποτέλεσμα να μη γίνεται η γείωση με αποτέλεσμα να είναι μη λειτουργικό και να μην παρέχει καμία ασφάλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ