Απρόβλεπτη τροπή πήρε η συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο «Survivor All Star». Ο νικητής του περσινού «Survivor», αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες οικειοθελώς από το παιχνίδι, μετά από μια συζήτηση.
Βγαίνοντας από το παιχνίδι, ο Στάθης Σχίζας αρνήθηκε να δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη μέσω Skype στον Σκάι. Επίσης, δεν έχει εμφανιστεί σε καμία εκπομπή για να δώσει την δική του «διάσταση» των γεγονότων στον Άγιο Δομίνικο.
Ο λόγος, όπως αποδείχθηκε, ήταν ότι ο επιχειρηματίας ήθελε πρώτα να ενημερωθεί πριν μιλήσει. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν, μελετάει τα δημοσιεύματα που αφορούν στον ίδιο, την οικογένειά του, την κόρη του και τα υπόλοιπα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός του, τα οποία είδαν το φως κυρίως στα social media και δη μέσα από μεγάλους λογαριασμούς στο Instagram.
Ο παίκτης απαθανατίστηκε την Τετάρτη 8/3 έξω από το κτίριο 16 στην Ευελπίδων μαζί με την δικηγόρο του Γιούλη Ρετζεπάι και οι πληροφορίες που έφτασαν στο «Πρωινό μας» λένε ότι έχει υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων για σωρεία αδικημάτων και έχει ζητήσει από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να εντοπιστούν τα πρόσωπα που «τροφοδοτούν» τους συγκεκριμένους λογαριασμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ