Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού και ασέλγειας μιας 14χρονης στην Κρήτη. Όπως αποκαλύφθηκε, ο πατέρας της 14χρονης έδωσε τέλος στη ζωή του, μέσα στο αυτοκίνητό του με φιάλη υγραερίου μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις..
Επρόκειτο για τον 50χρονο, Β.Λ.., για τον οποίο είχε εκδοθεί και missing alert.
Ο άνδρας με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο χωριό Μάζες, έχοντας εισπνεύσει υγραέριο από φιάλη που είχε στο όχημα του.

Η υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο 

Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, με θύμα μια ανήλικη, ήρθε στο φως στην Κρήτη. 

Ολα ξεκίνησαν από ανώνυμη καταγγελία που έφτασε στην αστυνομία πριν μερικούς μήνες. Συγκεκριμένα, σε ανώνυμο τηλεφώνημα στις Αρχές του νησιού διατυπώθηκε η καταγγελία ότι στην περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, ένα ανήλικο εξωθείται στην πορνεία έναντι αμοιβής.
Ετσι ξεκίνησε έρευνα πολλών μηνών και προέκυψε η εμπλοκή 12 ατόμων στην υπόθεση.
Οπως διαπιστώθηκε, κατά τα έτη 2022-2023, ο ένας εκ των κατηγορουμένων βίαζε την ανήλικη και οι υπόλοιποι 11 είχαν προβεί επίσης σε γενετήσιες πράξης σε βάρος της.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη.
Από την κατάθεση της 14χρονης και από την εξέτασή της από παιδοψυχολόγο, προέκυψε ο βιασμός της από έναν εκ των κατηγορουμέων –38χρονο Πακιστανό ο οποίος οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και διατάχθηκε η προφυλάκισή του.
Από αστυνομικούς της Υ.Α. Ρεθύμνης στις 22 Ιανουαρίου έγινε έρευνα στο σπίτι του 38χρονου όπου βρέθηκαν δύο κινητά και ένα φυσίγγιο πιστολιού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ