Τα κρίσιμα ζητήματα ποινικής, αστικής και πειθαρχικής ευθύνης που απασχολούν τους δικηγόρους θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών (ΔΣΑ).

Πρόκειται για τη νέα πρωτοβουλία του Συλλόγου, στην οποία συμμετέχουν έγκριτοι δικηγόροι και όπου θα αναλυθούν όλες οι πτυχές για το ζήτημα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση της δικηγορίας.

Ειδικότερα η εκδήλωση με θέμα «ζητήματα ποινικής, αστικής και πειθαρχικής ευθύνης κατά την άσκηση της δικηγορίας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΑ “Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος” (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός.

Εισηγητές στην εκδήλωση είναι οι:

Πολυχρόνης Τσιρίδης, Δικηγόρος Πειραιώς, Επισκέπτης Καθηγητής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Αθανάσιος Γεωργιάδης, Δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος Πειθαρχικών Συμβουλίων Περιφέρειας Εφετείου Θεσσαλονίκης, επίτιμος Πρόεδρος Ε.ΝΟ.Β.Ε.

Γιώργος Κουτσαγγέλης, Δικηγόρος Αθηνών, Πρόεδρος Πειθαρχικού Συμβουλίου ΔΣΑ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και το συντονισμό αυτής έχει ο σύμβουλος του ΔΣΑ Δημήτρης Αναστασόπουλος.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά δηλώνοντας συμμετοχή μέσω του www.olomeleia.gr, άλλως μέσω του καναλιού του ΔΣΑ στο youtube.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ