Τον ομαδικό βιασμό της κατήγγειλε μια 16χρονη η οποία βρέθηκε σε πάρτι σε σπίτι ενός 19χρονου, στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, στις 20 Αυγούστου η ανήλικη πήγε στο σπίτι της μιας φίλης της, για να περάσει εκεί το βράδυ, όταν τις κάλεσε ο 19χρονος σε πάρτι και πήγε να τις πάρει με το αμάξι του.
Όπως αναφέρει η νεαρή σε κατάθεσή της, σύμφωνα με το Mega, ήπιε δύο ποτά και έχασε τις αισθήσεις της. Ξύπνησε το βράδυ έχοντας πόνους ενώ δίπλα της στον καναπές ήταν ο 19χρονος. Στο πάρτι βρίσκονταν ακόμα πέντε νεαροί.
Το πρωί όταν ξύπνησε, το σπίτι ήταν άδειο και η ίδια σηκώθηκε, ντύθηκε και γύρισε σπίτι της και για μια εβδομάδα έκρυψε το τι της είχε συμβεί.
Όταν η 16χρονη βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το περιστατικό, ο πατέρας της κατέθεσε αμέσως μήνυση στην αστυνομία. Ιατροδικαστής που εξέτασε την ανήλικη διαπίστωσε εσωτερικά τραύματα και έντονα σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.
Οι αστυνομικοί υποπτεύονται πως η υπόθεση αφορά ομαδικό βιασμό καθώς σύμφωνα με τις περιγραφές της 16χρονης, το πρωί που έφυγε από το σπίτι θυμάται να βλέπει τέσσερα προφυλακτικά στο πάτωμα.
Σημειώνεται πως βάσει της νέας αλλαγής του ποινικού κώδικα, ο ομαδικός βιασμός αλλά και ο βιασμός ανηλίκου διώκεται πλέον με ισόβια κάθειρξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ