Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και συγκεκριμένα στο campus που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, θα παραβρεθεί αύριο 5/5 ο γνωστός δικηγόρος, Παναγιώτης Παπαϊωάννου στο πλαίσιο σεμιναρίου εγκληματολογίας που αναμένεται να παραδώσει ο ίδιος.

Με αφορμή το βιβλίο του, «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΖΗΛΟΤΥΠΙΑΣ
ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ»
, ο κ. Παπαϊωάννου εστιάζει στα ευρήματα από την εκπόνηση της εν λόγω εργασίας, της οποίας το θέμα αντλείται από τον ίδιο τον πυρήνα της εγκληματογένεσης, τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων μιας κοινωνία, όπως περιγράφει στον πρόλογο του.

Κύρια πηγή για τη συλλογή των στοιχείων υπήρξε ο νομικός τύπος των τελευταίων δεκαετιών, ενώ για την πληρότητα και την προέκταση της επεξεργασίας του συλλεγέντος υλικού, σημαντική παρέστη η αναδρομή στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

Η αξιοσημείωτη πορεία του κ. Παπαϊωάννου από τη μάχιμη δικηγορία, θα αποτελέσει σημείο συζήτησης αλλά και προβληματισμού για τους ακροατές, που θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν ιδιαίτερες πληροφορίες… «εκ των έσω» από την πολυετή εμπειρία του ποινικολόγου και τις υποθέσεις που έχει αναλάβει.

Φτάνοντας στο σήμερα και έτοιμος να μοιραστεί με τους φοιτητές τις γνώσεις του, θα δώσει μια γεύση από την «συνταγή» αλλά και ισορροπία που απαιτείται για το χτίσιμο γερών θεμελίων σε μια τέτοια απαιτητική καριέρα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ