Δύο Ελληνίδες ηθοποιοί βρίσκονται υπό την απειλή των πλειστηριασμών και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Ο λόγος για τις Θεοφανία Παπαθωμά και Νόρα Βαλσάμη.
Ο πλειστηριασμός της Θεοφανίας Παπαθωμά έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου 2024, εάν βέβαια μέχρι τότε δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποτροπή του, και αφορά οριζόντια ιδιοκτησία-οροφομεζονέτα του εβδόμου και ογδόου ορόφου σε πολυκατοικία κατασκευής του 1978, η οποία βρίσκεται επί της οδού Τρίτωνος στη θέση Εδέμ στο Παλαιό Φάληρο.
Το διαμέρισμα εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Συγκεκριμένα στον έβδομο όροφο υπάρχει ενιαίος χώρος, η κουζίνα, ένα λουτρό και ένα υπνοδωμάτιο καθώς και η κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του δώματος του 8ου ορόφου, το οποίο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα λουτρό καθώς και από μία μεγάλη βεράντα.
Το συνολικό εμβαδόν και για τα δύο επίπεδα είναι 121,82 τ.μ. και αποκτήθηκε από την Θεοφανία Παπαθωμά το 2005 μέσω συμβολαίου αγοραπωλησίας.
Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει εκτιμηθεί στα 348.000 ευρώ.

Νόρα Βαλσάμη για πλειστηριασμό: «Μου το παίρνουν για 18.000 ευρώ»

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», η ηθοποιός Νόρα Βαλσάμη ανέφερε πως αναμένεται πλειστηριασμός του σπιτιού της στη Ραφήνα, για χρέος 18.000 ευρώ.
«Είναι έτοιμοι να μου πάρουν το σπίτι. Τους είπα λοιπόν και εγώ “πάρτε το, πάρτε κι εμένα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου”. Μου απάντησαν να πάω στον Εισαγγελέα, να κάνω κάτι διαδικασίες, κάτι τέτοιο. Δεν με ενδιαφέρει όμως, ας το πάρουν. Ήταν το μοναδικό σπίτι που έχω. Μου το παίρνουν γιατί χρωστάμε 18.000 ε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ