Μπορεί να είναι πιθανό ο ηθοποιός ‘Αλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινικές διώξεις για τον θανατηφόρο τραυματισμό της Halyna Hatchyns στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», αλλά σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail η παραγωγή της ταινίας θα συνεχιστεί κανονικά από τον Ιανουάριο του 2023.
Ο 64χρονος Άλεκ Μπάλντουιν υποστήριζε πάντα ότι δεν τράβηξε τη σκανδάλη που σκότωσε τη Χάλινα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust» στο Νέο Μεξικό.
Ο σύζυγος της Χαλίνα Χάτσινς, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας όταν η παραγωγή ξεκινήσει τον Ιανουάριο και δήλωσε ότι ο θάνατος της συζύγου του ήταν ένα «τρομερό ατύχημα».
Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της Χάτσινς κατέθεσε μήνυση τον Φεβρουάριο – αλλά φαίνεται πως το ζήτημα τώρα έχει διευθετηθεί.
Ανακοινώνοντας τον διακανονισμό, ο Alec Baldwin έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
«Σε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία, όλοι διατήρησαν την ιδιαίτερη επιθυμία να κάνουν το καλύτερο για τον γιο της Halyna. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επίλυση αυτής της τραγικής και οδυνηρής κατάστασης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ