Προκαταρκτική εξέταση πραγματοποιείται για υπεξαίρεση άνω των 120.000 ευρώ, αφού μια 20χρονη καταμήνυσε την γιαγιά της.
Ειδικότερα, η 20χρονη κατήγγειλε ότι όταν η μητέρα της απεβίωσε το 2012 από τροχαίο, και λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βρισκόταν ο πατέρας της, την επιμέλεια και ανατροφή της ανέλαβε η γιαγιά της με την οποία έμενε μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.
Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, τότε ο πατέρας της ζήτησε την επιμέλειά της και η 20χρονη μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου διαμένει μέχρι και σήμερα.
Η γιαγιά της, όπως εξέθεσε σε μήνυση της, ανέλαβε να διεξάγει για λογαριασμό της δικαστικό αγώνα για την αποζημίωσή της για την ψυχική οδύνη που υπέστη και τα έτη 2014 και 2018 εκδόθηκαν αποφάσεις των αστικών δικαστηρίων της Ρόδου με τις οποίες συνολικά της επιδικάστηκαν περί τις 160.000 ευρώ και καταβλήθηκαν από την ασφαλιστική εταιρεία του ζημιογόνου οχήματος σε λογαριασμό που ήταν κοινός με συνδικαιούχους μαζί της την γιαγιά της και την θεία της.
Η 20χρονη μέχρι και το καλοκαίρι του 2021 αγνοούσε την ύπαρξη του λογαριασμού και του ποσού που της είχε επιδικαστεί, όπως υποστήριξε, μέχρι που διαπίστωσε την ύπαρξή του και έβγαλε κάρτα και πραγματοποιούσε πληρωμές.
Τον Δεκέμβριο του 2021 ζήτησε αναλυτικά στοιχεία του λογαριασμού και διαπίστωσε ότι ποσό ύψους 130.000 ευρώ από την αποζημίωση που έμαθε τότε ότι είχε λάβει, αλλά και μικρότερα ποσά είχαν μεταφερθεί σε άλλο λογαριασμό, ατομικό της γιαγιάς της από την ίδια.
Επιπλέον, η 20χρονη, ισχυρίζεται ότι της ζήτησε να της επιστρέψει τα χρήματα και δεν το έχει κάνει.
Η γιαγιά της, ωστόσο, υποστηρίζει, ότι ανέλαβε τα χρήματα νόμιμα αφού ο λογαριασμός στον οποίο κατατέθηκαν ήταν κοινός με αποτέλεσμα μετά την κατάθεσή τους να καταστεί κύρια αυτών και δεν στοιχειοθετείται αδικοπραξία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ