Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με την τακτική διαδικασία με αγωγή αποζημίωσης από αδικοπραξία κατά της πρώτης γυναίκας που τον καταμήνυσε προσέφυγε ο γυναικολόγος μαιευτήρας, ο οποίος καταμηνύθηκε από 20 γυναίκες για σεξουαλικά εγκλήματα.

Αρνείται τις κατηγορίες

Με την αγωγή του αρνείται κατηγορηματικά όσα καταγγέλθηκαν εις βάρος του και ζητάει αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ για τις βλάβες που διατείνεται ότι υπέστη λόγω της μηνύσεως που του υπέβαλε και των όσων ακολούθησαν.
Ο γιατρός διώκεται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, για κατάχρηση σε γενετήσια πράξη προσώπου ανίκανου προς αντίσταση κατ’ εξακολούθηση και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η Ο γιατρός, απολογούμενος ενώπιον της αρμόδιας αρχής, κατέθεσε τις εκ του νόμου προβλεπόμενες έγγραφες εξηγήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες -κατά τα όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο-, δηλώνει θύμα σκευωρίας για την υπόθεση ξεκινά με βάση τις κλήσεις που έχουν αποσταλεί στις φερόμενες ως θύματα την 4η Φεβρουαρίου, ενώ θα συνεχιστεί έως και τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου σύμφωνα με την Δημοκρατική.
Με την ολοκλήρωση των καταθέσεων των φερόμενων ως θυμάτων θα ακολουθήσει η απολογία του.
Θυμίζουμε ότι η 55χρονη, μητέρα 4 παιδιών και γιαγιά 2 εγγονών, που υπέβαλε την πρώτη από τις 20 μηνύσεις, προανήγγειλε πρόσφατα με αίτησή της διά της πληρεξούσιας δικηγόρου της, Εύης Αρνιθενού, την υποβολή και νέας μήνυσης εις βάρος του γιατρού.
Ο γιατρός, απολογούμενος ενώπιον της αρμόδιας αρχής, κατέθεσε τις εκ του νόμου προβλεπόμενες έγγραφες εξηγήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες -κατά τα όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο-, δηλώνει θύμα σκευωρίας σε μία υπόθεση που μεθοδεύτηκε από την ίδια, την οποία παρουσιάζει ως πρώην ερωμένη του.
Στους ισχυρισμούς του αυτούς εμμένει σε καταθέσεις που έδωσε ο γιατρός και αποτελούν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και τη βάση της αγωγής που υπέβαλε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ