Την ενοχή ποδοσφαιριστών και παραγόντων της Βέροιας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πρότεινε ο εισαγγελέας στη δίκη των στημένων του ποδοσφαίρου, Χαράλαμπος Λακαφώσης, ενώ έκρινε αθώους τον Βαγγέλη Μαρινάκη, Σπανό, Σαρρή και άλλους 22.
Ο κ. Λακαφώσης θεωρεί «στημένο» τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια το 2013, προτείνοντας την ενοχή του τότε μεγαλομετόχου της «βασίλισσας του βορρά», Γιώργου Αρβανίτη και του παράγοντα Γιώργου Λαναρή, καθώς επίσης των ποδοσφαιριστών Μπάρμπα και Παυλίδη για τους οποίους ο κ. Λακαφώσης έκανε λόγο για «προκλητικά απαθή» στάση στο πρώτο και τρίτο γκολ του Ολυμπιακού.

Για τον Β. Μαρινάκη

Για τον συγκεκριμένο αγώνα ο κ. Λακαφώσης ανέφερε ότι δεν προκύπτει συναλλαγή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού με τον πρώην ιδιοκτήτη της Βέροιας για χειραγώγηση του αγώνα.
Σχετικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους υπόλοιπους επτά κατηγορούμενους προτείνεται η απαλλαγή τους εξαιτίας και της παραγραφής καθώς όπως ισχυρίστηκε η δράση της ατόνισε τον Δεκέμβρη του 2012, αρχές του 2013 και ως εκ τούτου έχει επέλθει παραγραφή αφού είναι πλημμέλημα.
Πρόκειται εκτός από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού για τους:
Γιώργος Σαρρής (πρώην πρόεδρο ΕΠΟ), Θόδωρος Κουρίδης, Αριστείδης Σταθόπουλος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Προύντζος (πρώην παράγοντες ΕΠΟ), Γιώργος Δούρος (πρώην πρόεδρο ΚΕΔ), Θανάσης Μπριάκος (πρώην μέλος της ΚΕΔ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ