Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών διοργανώνει για τους Ασκούμενους Δικηγόρους ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εντατικών σεμιναρίων (48 ωρών), κατά τις ακόλουθες ημέρες και ώρες 18:00 – 22:00.

Τα σεμινάρια θα επικεντρωθούν στην επίλυση πρακτικών θεμάτων, αντίστοιχων με αυτά που τίθεται στο διαγωνισμό, ενώ θα αναπτυχθούν και τα γραπτά Θέματα Εξετάσεων των προηγούμενων εξεταστικών περιόδων (2015-2023).

Η επιλογή των εισηγητών μας έγινε με βάση την εξειδίκευση και την εμπειρία από τη συμμετοχή τους σε σχετικά σεμινάρια ή/και ως μέλη κεντρικών επιτροπών / οργανωτικών επιτροπών / ομάδων βαθμολόγησης στον ίδιο το διαγωνισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν:
α) είτε με φυσική παρουσία στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Αίθουσα Σεμιναρίων, 3ος όροφος – νέο κτήριο).
β) είτε με τηλεδιάσκεψη (λαμβάνοντας πρόσκληση συμμετοχής -μισή ώρα πριν από την έναρξη- στο email που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή τους).

Εγγραφές – δηλώσεις συμμετοχής: http://www.olomeleia.gr/ >> Αιτήσεις >> Αίτηση συμμετοχής στα σεμινάρια Ασκούμενων Δικηγόρων.

Τα σεμινάρια δύνανται να παρακολουθήσουν οι Ασκούμενοι Δικηγόροι όλης της Χώρας που θα συμμετάσχουν σε αυτόν ή σε μελλοντικούς διαγωνισμούς.

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΔΣΑ, Αλέξανδρος Μαντζούτσος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ