Το θράσος που επέδειξαν διαρρήκτες στα Πετράλωνα είναι άνευ προηγουμένου. Δεν φτάνει που ξάφρισαν το διαμέρισμα, πριν φύγουν, έκαναν μπάνιο, κουρεύτηκαν και ξυρίστηκαν, σαν… κύριοι!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με ένα βίντεο στο TikTok μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους όσα έζησε. Δείχνει το μπάνιο του σπιτιού και στη συνέχεια το υπόλοιπο διαμέρισμα, με ηλεκτρικές συσκευές να έχουν κάνει φτερά.

«Ήρθαν εδώ, κάνανε μπάνιο, ξυρίστηκαν, κουρεύτηκαν. Έκαναν το σπίτι αχούρι», λέει ο άνδρας.

Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο Mega αναφέρει ότι πιθανολογεί πως το χτύπημα σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο που ο ίδιος έλειπε από το διαμέρισμα, ενώ, λέει, ότι δεν το θεωρεί απίθανό οι δράστες να έπεσαν και για ύπνο πριν φύγουν!

Κανένας στη γειτονιά δεν κατάλαβε τη διάρρηξη, αφού οι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα, την έκλεισαν και έπιασαν δουλειά χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Μετά το αρχικό σοκ, ο ιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην αστυνομία, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών να παραμένουν άκαρπες.

Η επίδειξη θράσους των διαρρηκτών έχει αναστατώσει μια ολόκληρη γειτονιά στα Πετράλωνα, με το θύμα να περιμένει ενημέρωση από τους αστυνομικούς, που παίρνουν μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.