Έφυγε από τη ζωή ο 31χρονος αστυνομικός που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη, έξω από το κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη.
Μετά από πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ, ο νεαρός αστυνομικός και αφού είχαν ακρωτηριάσει το ένα του πόδι, τελικά δεν τα κατάφερε.
Οι γιατροί είχαν προχωρήσει στον ακρωτηριασμό του ποδιού του αστυνομικού, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς».

Το χρονικό της τραγωδίας στου Ρέντη

Όλα άρχισαν μετά από επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου έξω από το Μελίνα Μερκούρη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Αστυνομία, 150 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με την χρήση χημικών.
Η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για δολοφονική επίθεση εις βάρος του αστυνομικού, τονίζοντας ότι τραυματίστηκε από άτομα που βγήκαν από το γήπεδο την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας βόλεϊ.
Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 18χρονος χούλιγκαν, ο οποίος έχει ομολογήσει πως πέταξε ναυτική φωτοβολίδα το μοιραίο βράδυ.
Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται από εκείνη τη μέρα για τους ηθικούς αυτουργούς που κάλεσαν σε επεισόδια.
Μάλιστα, ο καθ’ομολογίαν δράστης έχει ζητήσει να τεθεί υπό καθεστώς προστασίας καθώς όπως υποστηρίζει ο ίδιος αλλά και η οικογένεια του, δέχεται απειλές για τη ζωή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ