Το Β’ Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων που συνεδρίασε την 1η Μαρτίου δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς του Αλβανού τραγουδιστή και επέβαλε στον ArianBegaj ποινή φυλάκισης πέντε ετών με ανασταλτική δύναμη της έφεσης, επιβάλλοντας έτσι τον περιοριστικό όρο εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Η υπόθεση

Ο Arian Begaj συνελήφθη καθθώς είχε στην κατοχή του ένα κιλό χασίς και 50 γραμμάρια κοκαΐνη και ένα όπλο.
Τις ακόμα μεγαλύτερες ποσότητες, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, τις μετέφερε στους αγοραστές ένας 63χρονος Έλληνας βοσκός στη Λούτσα.
Τις προηγούμενες ημέρες ο βοσκός είχε κάνει μεταφορά 5 κιλών χασίς.
Η πρώτη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. έγινε στο σπίτι του 63χρονου συνταξιούχου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 9 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη περίπου ενός κιλού, ένα πιστόλι των 6.35mm και 4 φυσίγγια του ιδίου διαμετρήματος σε γεμιστήρα.
Αμέσως μετά ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 41χρονου τραγουδιστή.
«Καταναλώνω κάτω από ένα γραμμάριο κόκα την ημέρα λόγω της εργασίας μου» είπε στην απολογία του Arian Begaj, υποστηρίζοντας ότι είναι χρήστης και όχι διακινητής όμως οι δικαστές δεν πείστηκαν.

Ποιος είναι ο Arian Begaj

O Arian Begaj είναι 41 ετών, διέμενε στην Αρτέμιδα της Αττικής και έχει άδεια παραμονής στη χώρα.
Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες φωνές της λαϊκής μουσικής στη χώρα του.
Είναι αρκετά ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα όπου συχνά μοιράζεται με τους followers του διάφορες στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ