Ένας 7χρονος «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό 8χρονου για να ανεβάσει βίντεο στο TikTok και να προσελκύσει followers και views, όπου ο 7χρονος διατηρεί λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Κατά το περιστατικό φώναξε άλλο ένα παιδί, προκειμένου να κρατάει το κινητό και να βιντεοσκοπήσει την αποτρόπαιη πράξη.
Η μητέρα του 8χρονου είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμού του παιδιού της και απευθύνθηκε στον πατέρα του 7χρονου.
Ο πατέρας επικαλέστηκε διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το παιδί, τονίζοντας μάλιστα πως κάνει και μαθήματα σπίτι. Ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη, όμως η μητέρα του 8χρονου σκέφτεται να υποβάλει μήνυση.
Ο σύζυγός της έχει πεθάνει. Το παιδί της εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα όπως είπε, θα πρέπει η ΕΛ.ΑΣ. να παρέμβει και να κάνει συστάσεις. Φοβάται πως έπειτα από όλα αυτά πιθανόν να υπάρξει και δεύτερο επεισόδιο στη γειτονιά.
Ο θείος του αγοριού που ξυλοκοπήθηκε μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη»: «Θεωρώ πως πρέπει να ακουστεί κάτι τέτοιο για να πάρουν το μήνυμα τους κάποιοι που φαίνεται πως δεν ασχολούνται όπως πρέπει, έστω και αν είναι γονείς. Ο ανιψιός μου είχε μαυρισμένο και πρησμένο μάτι. Πρόκειται για οικογένεια που την ξέρουμε και δεν είναι Ρομά, γιατί πολλοί μπορούν να πουν διάφορα».