Ο Antonio Panzeri, που θεωρείται ο εγκέφαλος του σκανδάλου διαφθοράς Qatargate, ως γνωστόν συνεργάζεται με τις με τις βελγικές Αρχές για να μπορέσει να ευνοηθεί ως προς την ποινή εναντίον του.
Ο ίδιος καταγγέλλει πως η Εύα Καϊλή, πήρε 250.000 ευρώ από το Κατάρ για την προεκλογική της εκστρατεία το 2019, προκειμένου να εκλεγεί ευρωβουλευτής.
Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αποκάλυψε τον ισχυρισμό του Ιταλού ευρωβουλευτή, λέγοντας:
«Αν λοιπόν πήρε αυτά τα χρήματα, είναι χρήματα τα οποία αφορούν παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με ειδική διάταξη, δεν είναι δηλαδή δωροδοκία, δηλαδή πολύ μικρό αδίκημα».
Ακόμη επιβεβαίωσε τη γνησιότητα του εντάλματος που δημοσίευσε το Politico, που εμφανίζει την Εύα Καϊλή ως πρόσωπο με κεντρικό ρόλο στην υπόθεση Qatargate, όμως όπως τονίζει συντάχθηκε με προχειρότητα.
«Τη στιγμή που εκδίδεται αυτό το ένταλμα συλλήψεως, κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση η κ. Καϊλή δεν είχε. Βλέπετε πόσο πρόχειρα συντάχθηκε το ένταλμα συλλήψεως.
Η κατηγορία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση έγινε πριν μία εβδομάδα, που κατέθεσε ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες, που ακούει στο όνομα Αντόνιο Παντσέρι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ