Σας ενημερώνουμε ότι, με βάση την υπ’ αριθμ. 11/3.4.2023 απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, η Οργανωτική Επιτροπή Εξετάσεων της έδρας του Εφετείου Αθηνών συνεδρίασε και εξέτασε τις αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων δικηγόρων.

Οι ενδιαφερόμενοι, των οποίων οι αιτήσεις δεν πληρούν τις κατά τον νόμο προϋποθέσεις συμμετοχής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Υποψηφίων Δικηγόρων εξεταστικής περιόδου Α’ 2023, έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικώς από την Επιτροπή.

Οι γραπτές εξετάσεις των υποψηφίων δικηγόρων θα λάβουν χώρα κατά τα χρονικά διαστήματα 26-27-28/5/2023 στην Νομική Σχολή Αθηνών.

Η είσοδος στη Σχολή γίνεται από τρεις εισόδους, Σίνα 3-5, Σόλωνος 57, πεζόδρομος Μασσαλίας.

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν με τη διαδικασία της ειδικής δοκιμασίας θα εξετασθούν στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Όλοι οι υποψήφιοι καλούνται να προσέλθουν στους χώρους εξέτασης τουλάχιστον μία (1) ώρα νωρίτερα από την ώρα που έχει προσδιορισθεί για την έναρξη της κάθε δοκιμασίας και να έχουν μαζί τους το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων και οποιουδήποτε διορθωτικού υλικού.

Απαγορεύεται απολύτως η χρήση ερμηνευτικών κειμένων, διδακτικών συγγραμμάτων, σημειώσεων ή άλλου είδους βοηθημάτων, πλην των κειμένων των νόμων.

Υποψήφιος που δεν είναι παρών στην αίθουσα κατά τη στιγμή της έναρξης εκφώνησης των ονομάτων αποκλείεται από τον διαγωνισμό.

Η κατανομή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ