Ο Πελέ ξεκίνησε μία διαφορετική αγωγή, καθώς η χημειοθεραπεία που υποβαλλόταν για τον καρκίνο του παχέος εντέρου σταμάτησε να έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, όπως ανέφερε σήμερα η Βραζιλιάνικη εφημερίδα Folha de S.Paulo.

Ο Πελέ, 82 ετών, ο οποίος θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη (29/11) για να επανεκτιμήσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο και αργότερα διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, σύμφωνα με ιατρικές εκθέσεις, αναφέρει ο Guardian.

Σύμφωνα με την Folha de S.Paulo η χημειοθεραπεία έχει πλέον ανασταλεί και ότι ο Πελέ λαμβάνει πλέον διαφορετική αγωγή, προκειμένου να περιορίσει συμπτώματα, όπως ο πόνος και η δύσπνοια. Μάλιστα, όπως επισημαίνει το ίδιο δημοσίευμα, «έχει μεταφερθεί σε μονάδα παρηγορητικής φροντίδας».

Ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες, Παρασκευή, αναφέρει πως ο Πελέ είχε επαρκή ανταπόκριση στην αντιβιοτική αγωγή και βρισκόταν σε σταθερή κατάσταση «με γενική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του».

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου είχε όγκο στο παχύ έντερο που αφαιρέθηκε το 2021, κι έκτοτε λαμβάνει νοσοκομειακή περίθαλψη τακτικά.

Την περασμένη Τρίτη, ο ίδιος πόσταρε στο Instagram τα νέα για τη «μηνιαία επίσκεψη στο νοσοκομείο» και ευχαρίστησε τους ακόλουθούς του για τα μηνύματα συμπαράστασης.

Ο Πελέ διαγνώστηκε με όγκο στο έντερο τον Αύγουστο του 2021 και χειρουργήθηκε για την αφαίρεσή του, με το ίδιο Μέσο να αποκαλύπτει πως από τον Ιανουάριο του 2022 ο καρκίνος έκανε μετάσταση στους πνεύμονες και το συκώτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ