Από τα εισαγγελικά γραφεία του Αρείου Πάγου θα περάσουν την ερχόμενη εβδομάδα για την υπόθεση της Novartis τρία πολιτικά πρόσωπα, που είναι οι Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως και ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Ιωάννης Αγγελής.

Με τις καταθέσεις των τριών πολιτικών προσώπων αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσει η έρευνα που διενεργούν οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης για τους έως τώρα εισαγγελικούς χειρισμούς και όχι μόνο στην υπόθεση της Νovartis.

Οι δύο ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του ομοιόβαθμο συναδέλφου τους Ιωάννη Αγγελή για παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας .

Την ίδια ώρα, οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί ερευνούν από μηδενική βάση τις μηνύσεις που έχουν καταθέσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ