Ο Νομικός Παλμός είναι ένα βαθιά πολιτικό με την ευρεία έννοια του όρου, αλλά κομματικά ανεξάρτητο, φοιτητικό περιοδικό που δραστηριοποιείται από το 2009, συγκροτούμενο από πολιτικά ετερόκλητους φοιτητές. Το Νοέμβριο του 2012 ο Νομικός Παλμός αναγνωρίσθηκε και επισήμως από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα θέματα τα οποία φιλοξενεί δεν είναι μόνο νομικά, αλλά αφορούν σε κάθε τομέα του επιστητού. Στόχος μας, πρωτίστως, είναι να συμβάλουμε στη διαμόρφωση ενός δημοκρατικότερου Πανεπιστημίου μέσω της προώθησης όλων των απόψεων, στις οποίες δίνουμε βήμα, αλλά και να αναδεικνύουμε διάφορες παθογένειες, ώστε να καταστούν γνωστές και να εξαλειφθούν.

Η δράση μας, όμως, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό το «δημοσιογραφικό» επίπεδο, αλλά παράλληλα πλαισιώνουμε το έργο μας με ημερίδες και εκδηλώσεις, όπως αυτή την οποία διοργανώσαμε διαδικτυακά στις 15 Απριλίου 2020 με θέμα: «Ατομικά Δικαιώματα και Πανδημία».

Αυτή τη φορά λόγω της έκρυθμης κατάστασης με τον κορωνοϊό αποφασίσαμε ο Νομικός Παλμός να κυκλοφορήσει, πέραν ολίγων εντύπων τευχών, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ διατηρώντας έτσι την επαφή με τους αναγνώστες του!

Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό μέσω των παρακάτω links:

Νομικός Παλμός (σε μορφή pdf)

Νομικός Παλμός (μορφή δισέλιδου)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ