Συγκλονιστικά νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση και τα θύματα του ψευτογιατρού. Πέρα από τα ήδη γνωστά τρία θύματα που απεβίωσαν ακολουθώντας τις οδηγίες του φέρεται να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο και άλλων ασθενών.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το Mega, ο Νίκος Κοντοστάθης φέρεται να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο ακόμα 4 ασθενών. Μέχρι πρότινος είχε γίνει γνωστό ότι με τις αμφιβόλου ποιότητας θεραπείες που τους έπειθε να ακολουθούν, ευθυνόταν για τρεις θανάτους ασθενών από επιπλοκές.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, επρόκειτο για περιπτώσεις ιάσιμες, που σημαίνει απλά πως θα μπορούσαν οι ζωές τους να είχαν σωθεί αν δεν είχαν πέσει θύματα του απατεώνα που παρίστανε τον γιατρό.

Ανοίγουν τραπεζικές θυρίδες

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον της Επιτροπής για το “ξέπλυμα χρήματος” φαίνεται να έχει εστιάσει σε δύο τραπεζικές θυρίδες που φέρεται να ανήκουν στον 47χρονο “ψευτογιατρό” και οι οποίες αναμένεται να ανοίξουν τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με το Mega που επικαλείται πηγές των αρμοδίων υπηρεσιών, τα έσοδα του Νίκου Κοντοστάθη τα τελευταία χρόνια πιθανόν υπερβαίνουν τα 700.000 ευρώ με βάση και τα νεότερα δεδομένα από την εγκληματική δράση του.

Σε αυτές τις θυρίδες υπολογίζεται ότι ίσως κρύβεται μέρος αυτού του ποσού που αναζητούνταν σε διαμερίσματα-κρησφύγετα του ψευτογιατρού ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν νέα ντοκουμέντα από την απατηλή δράση του.

Και off shore

Επιπλέον φέρεται να έχουν εντοπισθεί τα ίχνη off shore εταιρείας που έχει χρησιμοποιήσει με τη βοήθεια άλλου ιδιώτη που κινείται μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδος και έχει μεταφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά σε Λίχτενσταϊν και ΗΠΑ και τα οποία προέρχονται κυρίως από την απάτη -προ 14 ετών- ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ σε βάρος επιχειρηματιών με το τρικ πώλησης προηγμένων διαστημικών προγραμμάτων επικοινωνίας.

Πηγή: ereportaz.gr