Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον Ωρωπό, όταν οδηγός διερχόμενου αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και συγκρούστηκε με δίκυκλο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 17χρονος ντελιβεράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο άτυχος νεαρός, παρόλο που φορούσε κράνος, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.
Ο νεαρός διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και ύστερα στο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σπαρακτική ανάρτηση της ομάδας ποδοσφαίρου

Ο άτυχος νεαρός ήταν κάτοικος Ωρωπού και μαθητής στο ΕΠΑΛ Μαρκοπούλου.
Η ποδοσφαιρική ομάδα «ΠΑΣ Ωρωπός» στην οποία αγωνιζόταν στο παρελθόν ο άτυχος 17χρονος, προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση.
«Από αυτή τη φωτογραφία κάποιος, πλέον, λείπει.
Ο Βασίλης Μερκούρι (τελευταίος κάτω δεξιά) άφησε χθες βράδυ τραγικά και άδικα την τελευταία του πνοή σε τροχαίο έξω απ τις παλιές φυλακές Ωρωπού. Ο Βασιλάκης υπήρξε παίκτης των Ακαδημιών μας. Ένα ευγενικό και σεμνό παιδί που θα θυμόμαστε πάντα για την αγάπη του στην ομάδα και τη διάθεσή του να βοηθήσει όπου κι αν του ζητήθηκε (από τερματοφύλακας μέχρι σέντερ φορ).
Τον αποχαιρετούμε με μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε στην οικογένειά του καλό κουράγιο.
Μακάρι, αυτός να είναι ο τελευταίος νέος άνθρωπος που φεύγει απ τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Καλό ταξίδι Βασιλάκη!», αναφέρει το μήνυμα της ομάδας που αναρτήθηκε στα social media.
Screenshot_8_1.png

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ