Η υπόθεση του revenge porn που εμπλέκεται ως κατηγορούμενος ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας.
Ο γνωστός από την εκπομπή Ράδιο Αρβάυλα ήδη έχει καταδικαστεί για μία από τις υποθέσεις που τον αφορούν, ενώ έχουν προσδιοριστεί δικαστήρια και για το Νοέμβριο του 2023 αλλά ένα νέο σοκαριστικό περιστατικό καταγγέλεται από δημοσιογράφο.
Η γνωστή δημοσιογράφος είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο που είχε αναρτήσει στο διαδίκυτο ο παρουσιαστής.
Στην αποκάλυψη πως ακόμη μια γυναίκα, που αναγνώρισε τον εαυτό της στο υλικό από προσωπικές στιγμές που ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, χωρίς την συναίνεση των συντρόφων του, σκέπτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του, προχώρησε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.
Όπως είπε, πρόκειται για μια δημοσιογράφο από την Αθήνα, που σήμερα είναι παντρεμένη και μητέρα, η οποία μετά την πρώτη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είχε επικοινωνία με την δικηγόρο της καταγγέλλουσας.
Της ζήτησε να την βοηθήσει να δει το υλικό από προσωπικές στιγμές με διάφορες ερωτικές συντρόφους του, που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε κοινοποιήσει μέσω διάφορων προφίλ στο διαδίκτυο.
Κατά την επισκόπηση του υλικού, ανακάλυψε πως υπήρχαν εικόνες και με την ίδια, χωρίς πάντως να εμφανίζεται το πρόσωπο της, αλλά το κορμί της.
Η γυναίκα, έχει δισταγμούς για την καταγγελία και συμβουλεύεται δικηγόρους για την νομική οδό, καθώς φοβάται ότι στο πλαίσιο της διαδικασίας που θα ακολουθήσει την καταγγελία θα αποκαλυφθεί δημοσίως η ταυτότητα της και θα συζητηθεί το όνομα της, κάτι που εκείνη δεν επιθυμεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ