Πρώην μπράβος μίλησε για τη νύχτα και έκανε αποκαλύψεις για το επάγγελμά του, υποστηρίζοντας ότι αδιαφορούσε αν είχε εντολή να δείρει κάποιον, επειδή θα πληρώνονταν «αρκετά καλά».
Όπως δήλωσε ο πρώην μπράβος στο Star διατηρώντας την ανωνυμία του:

«Ξεκίνησα τη νύχτα από πολύ μικρή ηλικία, από τα 15. Ασχολήθηκα με τη γυμναστική και μου έκαναν κάποιες προτάσεις να δουλέψω στην πόρτα».

«Πάνω από όλα πρέπει να έχεις μία σωματική διάπλαση και ένα ύψος. Όσο μεγαλώνεις “χτίζεις” ένα όνομα στην πιάτσα, και όταν έχεις όνομα στην πιάτσα μπορεί κάποιος να σε ζητήσει και να σε αξιοποιήσει ως προστασία και αργότερα σε κάποια άλλα πράγματα. Έτσι, ξεκινάς σιγά-σιγά και μπαίνεις στα βαθιά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «οι επιχειρηματίες είναι αυτοί που επιλέγουν τους μπράβους που θα έχουν σαν δεξί τους χέρι – και αυτοί δεν είναι πολλοί. Αυτοί είναι που θα κάνουν όλες τις δουλειές. Όχι μόνο να κάτσουν στην πόρτα, όχι μόνο να υποστηρίξουν το μαγαζί στο face control αλλά και να περάσουν σε άλλες ιστορίες – ιδίως π.χ. όταν οι επιχειρηματίες δανείζουν χρήματα και δεν τα λαμβάνουν πρέπει να πάμε εμείς».

Αναφορικά με το χειρότερη εμπειρία του, αλλά και τους λόγους για τους οποίους αποσύρθηκε, είπε ότι «είχα πάει να πάρω κάποια χρήματα και αυτός μας έβγαλε όπλο. Ήταν η τελευταία μου μέρα σε αυτή τη δουλειά… Ο λόγος που έφυγα ήταν η γνωριμία μου με τη γυναίκα μου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ