«Έδωσαν τα χέρια» στο Αυτόφωρο ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας και η 92χρονη γειτόνισσά του μετά την ανταλλαγή μηνύσεων το βράδυ του Σαββάτου με αφορμή μια διαφορά για τα κοινόχρηστα.
Η 92χρονη είχε υποβάλει μήνυση εις βάρος του χειρουργού για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, με αποτέλεσμα ο Γ. Λύρας να συλληφθεί και να παραπεμφθεί να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Λήξαν το επεισόδιο

Τελικά, το μεσημέρι της Δευτέρας (24/4) και οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου παρέστησαν στο δικαστήριο και απέσυραν τις μεταξύ τους μηνύσεις.
Ο Γ.Λύρας κατά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια δήλωσε:
«Δεν υπήρξε διαπληκτισμός και ξυλοδαρμός με την 92χρονη για τα κοινόχρηστα. Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη. Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη.»

Tι συνέβη

Όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (22/4), όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Λύρας καβγάδισε με 92χρονη, ένοικο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία.
Οι Αρχές μετέβησαν στο σημείο όπου σύμφωνα με την ηλικιωμένη ο Γιάννης Λύρας τη χτύπησε και χρειάστηκε να διακομιστεί στο ΚΑΤ με το ΕΚΑΒ.
Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός κατέθεσε μήνυση για εξύβριση και απειλή, με τους αστυνομικούς να μεταβαίνουν στο νοσοκομείο ώστε να τη συλλάβουν. Τότε, η 92χρονη κατέθεσε μήνυση εις βάρος του κ. Λύρα για το επεισόδιο στην πολυκατοικία. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η ηλικιωμένη αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο κ. Λύρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Λύρας κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση και εις βάρος συγγενικού προσώπου της 92χρονης.
Τελικά, όπως αναφέρθηκε, το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ