Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δυο κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό που απολογήθηκαν σήμερα Παρασκευή (19/01/2024)
Συγκεκριμένα πρόκειται για την «Έλενα» που συνελήφθη την Κυριακή μετά από μαρτυρία ανήλικης πως την οδήγησε στην σεξουαλική εκμετάλλευση στο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό.
Η κατηγορούμενη ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται και ισχυρίστηκε ότι αφενός δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και αφετέρου ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη. Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.
Απολογία έδωσε και ένας 63χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται ως πελάτης του κυκλώματος. Και αυτός αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής.
Όπως υποστήριξε δεν γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα.Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι η περιβόητη Λορέλα και ένας ακόμα άνδρας 34 ετών ενώ ένας 55χρονος πελάτης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ