«Επίθεση» στην Ελληνική Αστυνομία και την ηγεσία της εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος με ανάρτησή του κάνοντας λόγο για «εκφοβισμό» και «εκβιασμό».
Συγκεκριμένα όπως έγραψε στο Twitter ο κ. Καμμένος, καλεί το επιτελείο της ΕΛΑΣ να μην συνεχίσει τον «εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου στις 3 το πρωί για εκφοβισμό» καθώς ο ίδιος δεν πρόκειται να δώσει «συμβόλαιο σεκιούριτι της επιλογής σας». Παράλληλα απευθύνεται και προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο σημειώνοντας πως είναι «πολύ παλιός» για τέτοια «νταβατζιλίκια».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, αφορμή για την επίθεση του Πάνου Καμμένου αποτέλεσε η απόφαση της ΕΛΑΣ να αποσύρει από την φύλαξή του συνολικά τρεις αστυνομικούς, την ώρα που ο ίδιος ζητούσε επί 24ώρου βάσεως παρουσία περιπολικού οχήματος έξω από την οικία του.
Υπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, δεσμεύθηκε για αποδέσμευση 2.500 αστυνομικών από την φύλαξη προσώπων και στόχων με σκοπό την επιστροφή τους στο πεδίο και την Τροχαία. «Αποδεσμεύονται μέσα στον επόμενο μήνα 2.500 στελέχη της ΕΛΑΣ από τη φύλαξη δημοσίων προσώπων. Πρώτοι της δικής μου ασφαλείας. Για επιχειρηματίες και άλλους παράγοντες λυπάμαι, στο εξής ας χρηματοδοτούν οι ίδιοι την προστασία τους», είχε πει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

«Ευγενική παράκληση στην ηγεσία και το επιτελείο της ΕΛΑΣ μην συνεχίζετε τον εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου στις 3 το πρωί για εκφοβισμό ΔΕΝ πρόκειται να σας δώσω συμβόλαιο σεκιούριτι της επιλογής σας. Για τέτοια νταβατζιλίκια Κύριε Αρχηγέ και υπασπιστή είμαι πολύ παλιός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ