τον ανακριτή οδηγείται ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Super League και τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν.
Ειδικότερα, ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του ποδοσφαιριστή της Super League για βιασμό χωρίς συναίνεση, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης στο Κολωνάκι.
Ο αθλητής κατηγορείται για τις πράξεις που φέρεται να έλαβαν χώρα μέσα σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.
Ακολούθησε συμπλοκή με φίλους της κοπέλας, καταγωγής από το Βέλγιο.
Η αστυνομία κλήθηκε στο χώρο, επενέβη και προσήγαγε όλους τους “πρωταγωνιστές” του επεισοδίου στο τμήμα, ενώ η ανήλικη κοπέλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πλέον κατηγορείται για βιασμό.
Το περιστατικό διερευνάται από το Α.Τ. Συντάγματος.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 11-4-2023 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής για βιασμό και παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμ.
Επιπρόσθετα, συνελήφθη και 18χρονος αλλοδαπός, φιλικό πρόσωπο της παθούσας, για παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, ο οποίος λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.
Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν εξωτερικά του καταστήματος και οδηγήθηκαν στο οικείο Τμήμα Ασφαλείας μετά από επεισόδιο που έλαβε χώρα μεταξύ τους.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Βόλος: Με απόφαση Μπέου εκτός ομάδας Εσκοβάλ και Κλέιμαν

H ΠΑΕ Βόλος με επίσημη ανακοίνωση ενημέρωσε πως με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Αχιλλέα Μπέου, προχώρησε στη διακοπή συμβολαίου με τους Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους.
Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ