Ενδείξεις για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, υπεξαίρεση και απιστία εντοπίζει στο δεκασέλιδο πόρισμά της η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος.
Ειδικότερα το πόρισμα «μιλά» για ενδείξεις τέλεσης κακουργηματικών πράξεων για 4 πρόσωπα ανάμεσα στα οποία ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.
Από τους ελέγχους της Αρχής φέρεται να προέκυψε ότι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβύτερα χρησιμοποιούσαν χρήματα της δομής για προσωπικές τους ανάγκες.
Η εν λόγω έρευνα της Αρχής, διατάχθηκε από τον επικεφαλής της, επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Ύποπτες αγορές ακινήτων

Στο ίδιο πόρισμα αναγράφονται «ύποπτες» αγορές ακινήτων από τον πατέρα Αντώνιο, ενώ υπό διερεύνηση η πρεσβύτερα εξαιτίας του διαχειριστικού της ρόλου στην οργάνωση.
Σημειώνεται πως το πόρισμα έχει ήδη αποσταλεί στην εισαγγελία, ενώ διατάχθηκε και οριστική δέσμευση των περιουσιακών τους στοιχείων.
Το δεκασέλιδο πόρισμα έχει ήδη αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Ιωάννης Σέβης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ